tengjere muhler 24cm mr-245m . ngjyre e zeze

22.99 €

Përshkrimi

Muhler Die Cast 24 cm.Alumini per perqueshmeri maksimale termike.Veshje me mermer jo-shkop.I pershtatshem per nje shperthyes elektrik,gaz,qeramike qelqi dhe pjatalarese.Ngjyre te zeze.