tengjere muhler 28cm mr-289m . ngjyre vjollce

29.99 €

Përshkrimi

Muhler tengjere 28 Cm.Alumini per perqueshmeri maksimale termike.Veshje me mermer jo-shkop.I pershtatshem per nje shperthyes elektrik,gaz,qeramike qelqi dhe pjatalarese.Ngjyre Vjollce.