tengjere muhler 28cm mr-285m. ngjyre e zeze

29.99 €

Përshkrimi

Muhler Tengjere 24 Cm.Alumini per perqueshmeri maksimale termike.Veshje me mermer jo-shkop.I pershtatshem per nje shperthyes elektrik,gaz,qeramike qelqi dhe pjatalarese.Ngjyre te zeze.