vazo( 1 copë). koleksioni -pearl pe19 dimensionet:( lartësia: 24 cm)

69.99 €

Përshkrimi

Vazo e hapur, e punuar me dorë me një shkëlqim super të shkëlqyeshëm. Vazo e koleksionit Pearl është mahnitës dhe i përshtatshëm për vendosjen e luleve. Vazo qelqi elegante e rrumbullakët me një gojë të ngushtë e plotëson bukur një shumëllojshmëri të dekorit dhe aranzhimeve me lule.

Mirëmbajtja

Pastrohet me ujë të ngrohtë me shampon dhe thahet me një leckë të butë.