vazo ( 1 copë). koleksioni: flower metallic fm03 .dimensionet:( gjatësia: 8cm, gjerësia: 6.5cm). ngjyrë platini( e bardhë)

19.99 €

Përshkrimi

Vazo punim dore .Kjo gotë e hapur, me peshë të rëndë është e lyer me dorë me një shkëlqim metalik reflektues. Dizajni i përjetshëm mund të shfaqet si një objekt dekorativ.

Mirëmbajtja

Pastrohet në ujë të ngrohtë me sapun dhe thatë me një leckë të butë.