vazo ( 1 copë). koleksioni: flower metallic fm/h19 dimensionet:( gjatësia: 18cm, gjerësia: 12cm). ngjyrë bakri

54.99 €

Përshkrimi

Ideale për aranzhimet e sofistikuara të luleve dhe gjetheve, kjo vazo klasike paraqet dorën e zbukuruar me bojë metalike të mahnitshme. Punim dore nga artizanët e aftë, është projektuar për përdorim në të gjithë shtëpinë.

Mirëmbajtja

Pastrohet në ujë të ngrohtë me sapun dhe thatë me një leckë të butë