vazo cilindri ( 1 copë) .koleksioni: flower metallic dimensionet:( lartësia: 25cm, gjerësia: 14.5cm). fm/h25

78.99 €

Përshkrimi

Plotësoni këtë vazo të hapur/fanar me lule, gjethe ose një qiri në formë shtylle për dekorime të sofistikuara. Punim dore, zbukuruar me bojë metalike.

Mirëmbajtja

Pastrohet në ujë të ngrohtë me sapun dhe thatë me një leckë të butë.