aksesorë për kuzhinë - qerues ngjyrë pembe pebr0100cb

14.99 €

Përshkrimi

Peler Rotary eshte nje Peler praktik per te gjitha rastet: veqori e veqante: rotatori i petezuar permban tre preres qe mund te zgjidhen sipas nevojes.Ne varesi te nevojave tuaja,ju mund te zgjidhni nje teh standard,nje thike te thekur dhe nje teh Juliene.Te gjithe preresat perbehen nga qeliku Inox. Ngjyre te Pembe.