aksesorë për kuzhinë. ngjyrë e bardhë 40024

14.99 €

Përshkrimi

Shporta me dizajne Joseph.Avulli i tere eshte bere nga silikoni me kualitet te larte dhe rezistent ndaj nxehtesise,duke perfshire kembet dhe gishtin e ri te gishtit-vete pershtatur per te pershtatur kapake te mesem dhe te medhenje,ka nje kapacitet te madh kur eshte plotesishte i hapur,por mbshtjellet me kujdes per ruajtjen e eneve.Ngjyre Gri