aksesorë për kuzhinë c-mbajtes sapuni

14.99 €

Përshkrimi

Lani dhe thani me dore.Shto nje element te higjienes ne shtepine tuaj me kete bombol me vrime nxjerrese sapuni nga Joseph.Funksionuar lehte me pjesen e prapme te nje dore,ky bombol me sapun eshte me higjienik,ndersa kreu i pompes mbetet i pastert gjate gjithe kohes.