aksesore kuzhine. nga celiku dhe inox ngjyrë e gjelbërt

17.99 €

Përshkrimi

Seti Goeat nje game e re inovative per ushqimin,I projektuar per te mbajtur ushqime te ndryshme te drekes te ndara dhe pa rrjedhje.Perbehet nga nje thike me doreze magnetike,nje pirun dhe nje luge,grupi I pershtatet bukur se bashku dhe vjen me mbajtesen e vet te silikonit per te mbajtur gjitheqka te paster para dhe pas perdorimit