vazo gonxhe ( 1 copë )- koleksioni: flower metallic fm. dimensionet:( lartësia: 14cm, gjerësia: 13cm)

24.99 €

Përshkrimi

Ideale për aranzhimet e thjeshta të luleve dhe gjetheve. Punim dore i xhamit dhe zbukuruar me bojë metalike të çmuar për një përfundim glamor. Një vazo klasike, e dizajnuar për përdorim në të gjithë shtëpinë.

Mirëmbajtja

Pastrohet në ujë të ngrohtë me sapun dhe thatë me një leckë të butë.