vazo gonxhe ( 1 copë ) koleksioni: flower metallic fm .dimensionet:( lartësia: 25cm, gjerësia: 14cm)

22.99 €

Përshkrimi

Plotësoni këtë vazo/fanar me lule, gjethe ose një qiri në formë shtylle për dekorim të sofistikuara. Një pjesë klasike e punuar me dorë dhe zbukuruar me bojë metalike për një përfundim joshës.

Mirëmbajtja

Pastrohet në ujë të ngrohtë me sapun dhe thatë me një leckë të butë.