aksesorë për kuzhinë dock ngjyrë hiri 85075

19.99 €

Përshkrimi

Nje drainer eshte gjithemone nje element thelbesor i lavamanit,Dock eshte projektuar me siguri dhe higjiene ne mendje ,ndarjet ju ndihmojne per te ndare me lehtesi sende te ndryshme.