aksesorë për kuzhinë spiro spiralizer 20105

19.99 €

Përshkrimi

3-1 Spiralizues me dore dhe 3 opsione.Shume spiralizues mund te jene effikas per tu perdoruar.Spiro e ben spiralizimin super te paster dhe te lehte me dizajnin e vet te zgjuar dhe kompakt.Ajo vjen me dy stela te shpatulles Spirale-te trashe dhe te imet.