aksesorë për kuzhinë . ngjyrë hiri 85014

19.99 €

Përshkrimi

Ky bord i dyfishte kullues eshte i zgjuar dhe me permasa te mira per pastrimin pas Party-ve te medha ose shtepive te plota.Kuzhina eficente dhe moderne eshte gjithemone miresjellje e pajisur mire e Joseph Joseph.Ngjyre Hiri