aksesorë për kuzhinë- surface stainless-steel sink tidy 85112

24.99 €

Përshkrimi

Magazinim i rregullt per te gjitha sendet e larjes.Ndarese te ndara per furqat dhe shishet.Pengese e menqur per te mbajtur sfungjera ne pozite gjate tharjes.Ka nje baze te pjerret per te lejuar qe uji te kulloje lehtesishte.E bere nga qeliku Inox, rezistente ndaj korozionit ( ndryshkjes)