aksesorë për hapjen e shisheve -bar wise easy action ngjyrë e kaltër 20080

19.99 €

Përshkrimi

Bar Wise Easy nga Joseph ben hapjen e nje shishe vere me te lehte se kurre.Dizajni i zgjuar eshte pjese e koleksionit Bar Wise nga Joseph dhe permban nje trajtim veqanerishte te lehte. Ngjyre te kaltert