aksesorë për qumësht dhe sheqer. koleksioni: polka pz .dimensionet:( kapaciteti 250ml, diametri: 9cm, lartësia: 11.5cm

34.99 €

Përshkrimi

Një set elegant që është ideale për raste të veçanta ose duke shtuar një prekje luksoze për çdo ditë. Nuk futet në mikrovalë.

Mirëmbajtja

Pastrohet në ujë të ngrohtë me sapun dhe thatë me një leckë të butë.