aksesorë për banjo (brushë për toalet) -flex toilet brush with storage 70507

28.99 €

Përshkrimi

Flex eshte nje furqe revolucionare e tualetit e dizajnuar per te zgjidhur te gjitha keto probleme.Ajo permban nje koke fleksibil,D- forme qe arrin te gjitha zonat,madje edhe nen rim.Ka gjeresi te gjera qe parandalojne bllokimin e papastertive, lejojne qe lengjet te kullojne shpejt dhe jane te qendrueshme se ato te stilit te konvencionale