aksesorë për banjo (brushë për toalet) flex 70506

24.99 €

Përshkrimi

Flex eshte nje furqe revolucionare e tualetit e dizajnuar per te zgjidhur te gjitha keto probleme.Ajo permban nje koke fleksibil,D- forme qe arrin te gjitha zonat,madje edhe nen rim.Ka gjeresi te gjera qe parandalojne bllokimin e papastertive, lejojne qe lengjet te kullojne shpejt dhe jane me te qendrueshme se ato te stilit te konvencionale.Flex gjithashtu vjen me nje mbajtes te holle per ruajtje te rregullt.