shportë për mbeturina

24.99 €

Përshkrimi

Split siguron zgjidhje perfekte nderkohe qe eshte e ndare ne dy ndarje,duke ju lejuar te ndani mbeturinat e riciklueshme dhe jo te reciklueshme brenda nje dizajni kompakt. Ndaresi me i vogel ka nje kove te lezetshme per zbrazjen e lehte dhe mund te perdoret me ose pa nje astar plastike.Kapaciteti total 8 litra.