aksesorë për gatim -ngjyrë e gjelbërt 20031

24.99 €

Përshkrimi

Kjo sasi e madhe e shtreses se Silikonit,ofron nje siperfaqe higjienike,per pergaditjen e te gjitha llojeve te pastave dhe brumrave.Ajo ka nje udhezues te dobishem te madhesise se rrotullimit te shtypur qarte ne siperfaqen e saj.