pjata për embëlsira (4 copë ). koleksioni: polka pl25 . dimensionet(diametri: 16cm)

44.99 €

Përshkrimi

Paraqitje elegante, këto pjata/pako janë pikturuar me dorë me lustra në katër ngjyra të pasteluara të cilësisë së mirë, që shtojnë një prekje të magjisë së sofistikuar në çdo mjedis. Nuk futet në mikrovalë.

Mirëmbajtja

Pastrohet në ujë të ngrohtë me sapun dhe thatë me një leckë të butë.