aksesorë për gatim -nest utensils store 5pcs multicolor 10158

29.99 €

Përshkrimi

E perkryer per mbajtjen afer vendit te pergaditjes se ushqimit, ky koleksion i gjalle dhe i pastert prej pese veglave thelbesore te kuzhines eshte dizajnuar me mjeshteri per te rrradhitur me kujdes, se bashku me nje stende te posaqme magazinimi, te mbajtur mire ne vend me doreza magnetike.Shume ngjyreshe