aksesorë për kuzhinë

35.99 €

Përshkrimi

Ky aksesore permban 3 lavamane per organizim. Dimensionet 38.1x 25 x20 CM. Tenxhere e rimbushur dhe tenxhere per takem.Plug per ti ndaluar mbetjet e ushqimit.