pjata për embëlsira ( 4 copë). koleksioni: pearl pe12. dimensionet( diametri: 20cm)

39.99 €

Përshkrimi

Frymëzuar nga ndriçimi i një margaritar, këto pllaka prej porcelani të punuara në dorë do të shtojnë elegancën delikate në çdo rast. Bashkohuni me copa komplementare të koleksionit të Pearl për të krijuar një grup të sofistikuar për argëtim. Nuk futet në mikrovalë.

Mirëmbajtja

Pastrohet në ujë të ngrohtë me sapun dhe thatë me një leckë të butë.