aksesorë për kuzhinë -nest oven dishes 3copë (shumengjyreshe)

59.99 €

Përshkrimi

Foleja e furres nga Joseph eshte nje pako me 3 cope. Ky grup eshte nje pjese e serise praktike te Nestit te kontenjerve te magazinimit, te cilat jane vendosur njera ne tjetren duke marre pak hapesire.Te tre kontenjeret me madhesi te ndryshme jane bere prej celiku te karbonit me cilesi te larte dhe kane nje shtrese te dyfishte jo-ngjitese ne menyre qe ushqimi te mos ngjitet.Shumengjyreshe.