gotë e thjeshtë (2 copë). koleksioni: sorbet sb. kapaciteti: 310ml. dimensionet( gjatësia: 7cm, gjerësia: 8cm)

14.99 €

Përshkrimi

Frymëzuar nga ngjyrat delikat të sorbetit, çdo gotë është e punuar me dorë me shkëlqim të ylbertë dhe rrethuar me ngjyrën ari në buzë. Përzierje me ngjyrat e tjera nga koleksioni për të krijuar një set të ndryshme për argëtim. Nuk futet në mikrovalë.

Mirëmbajtja

Pastrohet në ujë të ngrohtë me sapun dhe thatë me një leckë të butë.