gota ( 2 cope)

11.99 €

Përshkrimi

Te bere nga Qelqi borosilik me dore te lulezuar,kjo kompani eshte e njohur per pronat e saj te mahnitshme izoluese.Dizajni termik unik i xhamit te dyfishte ruan temperaturat e pijeve.Elegant dhe delikat ne kerkim,por te qendrueshme.Seti permban 2 Copa.