ene per grickarina

11.99 €

Përshkrimi

Nje ene origjinale,e cila mund te shitet ose si nje cope te vetme ose si dy pjese modulare.Permban nje stende vertikale qe mbeshtet 3 lojera me birila te dizajnuara per te marre crips,arra,festeke,kikirike dhe ushqime te vogla