shtrojë për ngrënje

6.99 €

Përshkrimi

Matja e re My Fussion eshte e ngurte dhe e kthyeshme,me nje logo te ndihmes Guzzini ne njeren nga dy anet.Shume elegante e holle per tu prekur,por me te gjitha perfitimet e bera nga materiali akrilik,I cili nuk thith lengjet dhe yndyrat,dhe lahet lehtesisht.Me ngjyre te Zeze