gote per femije.ngjyre transparente

5.99 €

Përshkrimi

Gote Fun per femije,me doreze e bere nga plastika transparente me cilesi te larte.Permasat 7.5x 6 Cm.Ngjyra Qarte.Xhami me doreze.E bere me material plastik transparent dhe me cilesi te larte