ene sallate

5.99 €

Përshkrimi

Server per sallate me diameter 12 Cm,paraqet nje dizajne te rafinuar ne saje te trasheshise se materialeve te ndryshme dhe efekteve transparente.Trashesia e materialit ndryshon per te kombinuar zonat e plota dhe te zbrazeta duke dhene nje efekt te rafinuar.Ngjyre te kuqe