bokall per uje-ngjyre e kaltert

12.99 €

Përshkrimi

Karabina e Lulezuar nga koleksioni Happy Hour ka linja te buta dhe te perjetshme qe do te duket e persosur ne qdo tavoline.E bere teresishte prej plastike,ajo ka nje form ergonomike dhe permban deri ne 1.6 litra.Me ngjyre te Kaltert