tabell 12cm "look"

19.99 €

Përshkrimi

Tablla me pamje te diametrit prej 5 Inq ne krom.Produktet Guzzini mund ti gjeni ne shtepi,restorane dhe hotele ne 85 vende te Botes.22Cm