gota për verë( 4 copë). koleksioni: polka pz03. kapaciteti: 400ml. dimensionet: (lartësia: 20.5cm, gjerësia: 9cm)

44.99 €

Përshkrimi

Me një ndriçim të ndezur dhe me ngjyra luksoze të pasteluara të cilësisë pastel. Nuk futet në mikrovalë.

Mirëmbajtja

Pastrohet në ujë të ngrohtë me sapun dhe thatë me një leckë të butë.