ene sallate 25 cm bowl l tiffany 21382560

19.99 €

Përshkrimi

Koleksioni i tryezes Tiffany nga Pio dhe Tito Toso eshte destinuar per te gjitha tavolinat e atyre qe duan te rrethohen me bukuri dhe magjepsje qdo dite.Sherbejne per sherbimin e sallates.25 CM