dekorues 20cm "my fusion" 281420140

19.99 €

Përshkrimi

Nje dizajne minimaliste per nje tas qe ofron nje interpretim modern te tradites antike te laqeve orientale.Nje koleksion i gjithanshem qe mund te perdoret qdo dite ne tavoline ose te dekoroj shtepine.Ngjyre Gri dhe bojgjake.