dekorues 20cm "my fusion" 281420141

19.99 €

Përshkrimi

Nje dizajne minimalte per nje tas qe ofron nje interpretim modern te tradites antike te laqeve orientale,Nje koleksion i gjithanshem qe mund te perdoret qdo dite ne tavoline ose te dekoroj shtepine.Ngjyre pembe dhe kaltert