aksesorë për grickarina

19.99 €

Përshkrimi

Nje dizajne minimaliste per nje tas qe ofron nje interpretim modern te tradites antike te laqeve orientale.Nje koleksion I gjithanshem qe mund te perdoret qdo dite ne tavoline ose te dekoroj shtepine.Ngjyre te kuqe dhe kaltert