tas 20 "my fusion" 281420170.ngjyre bardhe dhe verdhe

19.99 €

Përshkrimi

Nje dizajne minimaliste per nje tas qe ofron nje interpretim modern te tradites antike te laqeve orientale,Nje koleksion i gjitheanshem qe mund te perdoret qdo dite ne tavoline ose te dekoroj shtepine.Ngjyre bardhe dhe verdhe