gota për shampanjë (4 copë). koleksioni: polka pz04. kapaciteti: 225ml. dimensionet: (lartësia: 24cm, gjerësia: 7cm)

44.99 €

Përshkrimi

Ngjyrat pastel dhe një elegancë me shkëlqim margaritar si dhe punimi në dorë i kanë dhënë këtyre gotave për shampanjë glamur të sofistikuar të cilësisë së mirë. Nuk futet në mikrovalë.

Mirëmbajtja

Pastrohet në ujë të ngrohtë me sapun dhe thatë me një leckë të butë.