gota per cappucino

7.99 €

Përshkrimi

Materiali plastikik i kupave te Kapucines Gocce,rritet me forma te rrumbullakta,me trashesi te ngurta dhe me ngjyra te lehta dhe transparente.Trupi I filxhaneve prej porcelani te bardhe eshte I lidhur me nje doreze akrili me dy ton.