gota të thjeshta( 4 copë ) .koleksioni: polka pz07 kapaciteti: 420ml. dimensionet: (lartësia: 9cm, gjerësia: 9cm)

39.99 €

Përshkrimi

Me një shkëlqim metalik të aplikuar me punim dore, këto gota kanë katër ngjyra. Paraqitur në paketim luksoz, janë ideale për dhuratë. Nuk futet në mikrovalë.

Mirëmbajtja

Pastrohet në ujë të ngrohtë me sapun dhe thatë me një leckë të butë.