mbajtes per kafe

15.99 €

Përshkrimi

Krijuar per te permiresuar dhe ruajtur aromen e kafese,kjo kavanoze kafeje eshte bere prej plastike me dy ton qe paraqet nje teknologji dhe qellim te ri.Ngjyre e Bardhe