organizator kuzhine

16.99 €

Përshkrimi

Paisja per Kuzhine e cila sherben per Plotesimin dhe Organizimin e elementeve te kuzhines.Me kapacitet maksimal ne hapesire minimale.4 seksione me dy thellesi te ndryshme per te mbajtur takem me lartesi te ndryshme dhe nje pompe praktike sapuni per shperndarje te lehte per te kompletuar kompletin.Ngjyre te kuqe.