pjate "holly "29970235

5.99 €

Përshkrimi

Pllake e porcelanit e dekoruar me dore,per sherbimin e ushqimit,te krijuara duke perdorur tekniken nen llak per ngjyrat qe jane gjithemone te ndritshme dhe te pashlyeshme.Ngjyre te Gjelbert