gota për liker ( 4 copë ) .koleksioni: polka pz13 kapaciteti: 70m. dimensionet : (lartësia: 16cm, gjerësia: 6cm)

29.99 €

Përshkrimi

Punim dore me ngjyra të pastelta. Këto gota të sofistikuara të likerit shtojnë magjepsjen e trendeve në çdo mjedis. Nuk futet në mikrovalë.

Mirëmbajtja

Pastrohet në ujë të ngrohtë me sapun dhe thatë me një leckë të butë.