pjate " holly "29970292

5.99 €

Përshkrimi

Pllake e porcelanit e dekoruar me dore,per sherbimin e ushqimit,te krijuara duke perdorur tekniken nen llal per ngjyrat qe jane gjithemone te ndritshme dhe te pashlyeshme.Ngjyyre te Kuqe